IPS e.max Press

Ivoclar Vivadent izveidotais jaunais materiāls Litija disilikāts ir patiesi revolucionārs materiāls, kas sevī apvieno augstu izturību un augstas estētiskās īpašības. Šī ir stikla keramika, kurā ir sabalansētas tādas īpašības, kā caurspīdība, izturība, lieces spēks – līdz pat 360-400 MPa.

Izvēloties presētās keramikas lietņus, varam izvēlēties plašu piedāvājumu klāstu, sākot no HO- opaliscentiem līdz pat HT translucentiem, attiecīgi izvēloties vajadzīgo krāsu, kas pieejamas 16 AD toņos, varam iegūt nepieciešamo estētisko rezultātu. Ir pieejami arī 4 balinātie toņi.

IPS e.max Litija disilikātu var izmantot priekšējai un sānu zobu restaurācijai:

  IPS e.max Press
lithium disilicate 
 Anterior Crowns X
 Posterior Crowns  X
Veneers  X
Thin Veneers (0.3.mm)  X
Anterior Bridges  X
 Posterior Bridges  X
Inlay  X
Onlay  X
 Implant Restorations  X

Šis ir biosaderīgs materiāls, un šī īpašība tiek uzskatīta par šī materiāla kvalitāti, tas spēj mijiedarboties ar dzīvajiem audiem, neizraisa kādu nevēlamu reakciju.

Keramiķim ir iespēja strādāt ar dažādām tehnikām, gan slāņošanas, gan iekrāsošanas, gan Cut-Back tehniku. Visos gadījumos ir iespēja sasniegt dabisku, estētisku rezultātu. Ar plašo Essence un Shade izvēli ir iespējams radīt kroņa individualizāciju, iegūt caurspīdīgumu, vai kādu citu efektu.

Tuvāku informāciju Jūs variet iegūt Ivoclar Vivadent mājas lapā: www.ivoclarvivadent.de

SIA Dūma & Vizbules zobu tehnika
Rīgā, Elizabetes ielā 65  (5. stāvs)

Tālrunis67282747, 29559554

Fakss67282747

E-pastsinfo@dvz.lv, zobutehnika@inbox.lv